מדבר שקר תרחק

שאלה:

מדבר שקר תרחק-
ניסיתי להתקין איזה מכשיר חדש, לצורך ההתקנה צריך לסמן שקראתי שמה משהו ושאני מסכימה אליו (משהו בסגנון של תנאי שימוש או משהו כזה) זה באנגלית וארוך ומשעמם וקשה לי לקרוא את זה.
ניסיתי להתחיל לקרוא אך זה קשה לי . האם זה בסדר מבחינת אמת ושקר, לסמן בריבוע שקראתי ושאני מסכימה לזה למרות שלא קראתי את הכל ואין לי מושג אם אני מסכימה לזה. (מאמינה שאין שמה משהו בעייתי ולא דואגת שיש שמה משהו בעיתי בהסכם).

תשובה:

שלום רב,

אין בעיה. הם ממש לא מתעקשים שתקראי את הכל, אלא מטרתם היא שתחתמי שקראת ואם את סומכת עליהם שזה בסדר ולא נראה לך משהו בעייתי זה מצוין.