ההורים רוצים להרע לי?

שאלה:

איך קוראים למעשה (אמיתי לגמרי!) שהורים דחפו/אילצו את בנם למכור דירה שהוא קיבל בירושה,ע"י ניצול מצבו שהוא זקוק שיעשו טלפונים להשכיר את הדירה,ובסופו של דבר נאלץ למכור בניגוד לרצונו-מה שהגם מכר במחיר הפסד וכעת מתברר שהמחיר שך הנזק הוא עצום,במקום לקבל שכ"ד כ- 4,000 ש"ח מקבל פחות מ- 4 ש"ח לחודש בשל הריבית הנמוכה, האם קוראים לזה לא תחמוד? או לאנוס אותו לעשות משהו שהוא שלו? מחכה לתשובה

תשובה:

שלום ידידי

אני בטוח שהוריך עשו מה שעשו מתוך דאגה לטובתך, ויתכן שגם צדקו כפי שאסביר בהמשך, ומכל מקום ההורים מחפשים רק להיטיב עם הילדים ומשום מה טבע העולם שהילדים לפעמים לא ממש מכירים טובה…

לגבי מה שאמרת עם הריבית יש לך פשוט טעות עסקית… כסף של דירה לא מניחים בבנק בעובר ושב, גם לא בפק"מ… יש להשתמש בו לאיזה עסק בטוח מכניס, השקעה כל שהיא וכך תרויח יותר. כמובן אל תסכן את הכסף, תמיד כדאי להרויח פחות ולא להכנס לסיכון על כל מה שיש. אבל סתם לשכב על הכסף זה בדרך כלל לא מומלץ.

אינני יועץ השקעות, אבל תחפש לך איזו השקעת נדל"ן מניבה ובטוחה תתייעץ היטב ותצליח בעז"ה.