משחק הכולל אלים יווניים

שאלה:

שלום,
אני ילדה בת 14 ואני מאד אוהבת לקרוא ספרים, אחד הספרים שקראתי הוא "פרסי ג'קסון" שמדבר על אלים יוונים (לא בקטע אמונתי אלא בקטע סיפורי) אהבתי מאד את הסדרה ולאחרונה חברה שלי הוסיפה אותי לקבוצת וואטסאפ של הספר.
בקבוצה מדברים המון על הספרים, הדמויות, והאלים שנמצאים בספר. לכל אחד בקבוצה צריך להיות את "ההורי האלוהי" שלו שהוא בעצם אל שנמצא בספר.
חשוב לי לציין שכל המטרה של הקבוצה היא לכיף ולמשחק ואין בה שום דבר רציני או אמיתי מבחינתי. אני דתייה ומאמינה שיש רק אל אחד בעולם והוא ה' ,וגם אם אני קוראת ספרים על אלים , זה לא מערער לי בכלל את האמונה שלי בה'. השאלה שלי היא אם אני אוכל להישתתף בקבוצה ולדבר שם או שבגלל שכל אחד בעצם בוחר לו את ה"הורי האלוהי" שלו הם עושים כפירה?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

גם אם מדובר במשחק נראה לי חסר טעם לבחור אלים וכביכול להאמין בהם, גם אם אין כוונה אמיתית, חכמים אמרו "הרחק מן הכיעור ומן הדומה לו".

בהצלחה רבה.