ייחוד בכרם ענבים מרוחק

שאלה:

ערב טןב.
אני מנהל כרם-כורם,ומתוקף תפקידי עלי לסייר בכרמים יחד עם הייננית בשטחים בהם אין איש.רציתי לדעת מה הגדרים וכיצד להנצל מאיסור ייחוד והאם ישנם פתרונות אפשריים?

תשובה:

שלום רב

אכן בהחלט בסיטואציה הזו עלולה להיות בעיה של יחוד, ולא ניתן להסתובב איתה יחד אלא אם כן תארגן שיהיו עוברים ושבים מהפועלים כל הזמן, או אם בעלה נמצא בקרבת מקום ויכול להגיע, שאז יש את ההיתר של בעלה בעיר. אולי תנסה לחשוב על פתרונות טכניים נוספים, וננסה לבחון יחד אם הם מועילים.

בהצלחה.