מוזיקה בספירת העומר / חובת האשה לנהוג במנהגי בעלה

שאלה:

שלום לרבנים 1למה מחמירים כל כך בהשמעת שירים בספירת העומר שהרי המקורות שלו לא "חזקים" {ככה אמרו לי מחילה אם לא נכון ] 2 מה דעת הרב אלישיב לגבי אשכנזיה שהתחתנה עם ספרדי בענין קטניות האם משנה את מנהגה אשמח למקורות לשני השאלות תודה רבה!

תשובה:

שלום רב

על מקורות המנהג שלא לשמוע מוזיקה בספירת העומר ראה כאן בהרחבה.

בכל מנהגי הקהילות האשה נוהגת כמנהגי בעלה, ראה כאן בהרחבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא ידוע לי. אבל אין סיבה שיחלוק על דין פשוט זה, ראה במאמר שהבאנו בענין זה מכל גדולי הראשונים והאחרונים בכל התחומים.