השגת גבול בפתיחת משפחתון באותו בנין

שאלה:

אישתי מפעילה משפחתון של משרד התמ"ת בו היא שומרת על ילדים רכים
חלק משכר השמירה והטיפול בילדים מסבסדת המדינה לזכאים מקובל הדבר שישנם כמה משפחתונים באותו הרחוב באשר שכל משפחתון לא יכול לקלוט אליו יותר מחמש ילדים כעת רוצים לפתוח באותו הבניין שלנו עוד משפחתון השאלה אם יש בזה משום השגת גבול כמו"כ השאלה אם הדבר נעשה באופן זמני אם גם יש בזה השגת גבול
נ.ב אם יש מקורות לדבר אשמח

תשובה:

שלום רב,

העובדה שזה באותו בניין לא מגרעת ואין בזה יותר נזק יחסית לפתיחת משפחתון באותו רחוב.