ימי שובבי"ם

שלום. האים בימי השובבים צריך לעבור תיקונים? זאת אומרת קשיים יותר כי אני מרגיש קשיים מאוד מכבידים שאין לך כוח והיצר מיתגבר. וירד לך הרצונות. ויש יום יש לך כוח ורצונות ואתה אומר זהוא אני מת למען שמו עושה הכול שמח. ואתה אומר לו משנה מה אני אים ה' ויש ימים היצר מיתגבר ומבלבל ומחליש עד שאתה מרגיש כאילו אין לך בחירה איזה חזק הוא.! אתה מרגיש מה זה! מה הדעת בנושא איך מיתחזקים.

תשובה:

שלום רב

האמת שבדרך כלל זה בדיוק להיפך, ימי השובבים הם ימים גבוהים המסוגלים לעלייה בדרכי הקדושה… תתחזק ותשאב מלוא חופניים נחת והרבה רוחניות.

בהצלחה