לתרומות לחץ כאן

טוחן בהכנת סלט ירקות

מרן בשוע מביא דמותר לטחון דק על מנת לאכול לאלתר. אז אם עושים סלט ערבי- חתיכות גדולות לסעודה מאוחרת יותר, מותר?

תשובה:

אם חותך את הסלט בחתיכות קטנות צריך להכינו דווקא בסמוך לסעודה (חצי שעה קודם לסעודה), אך אם חותך בחתיכות גדולות מותר להכינו אף כמה שעות לפני הסעודה, יש לוודא שאכן החתיכות הן גדולות…. אינני יודע מה זה סלט ערבי.

מקורות:

שו"ע שכא, יב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל