האם מותר להניק מול ספרי קודש

בס"ד

שלום לרבני החשובים של בית הוראה שליט"א,

שאלה: אמא שמניקה בתה בספה בבית וממול הספה יש ספרי קודש (מודפסים), באופן שמחסה הדד כדי אחיזה של תינוק ולא נוח לה ללכת לחדר אחר בבית כיון שהמטבח קרוב לספה ורוב צורכיה בבית שם, האם יש בעיה בזה ? לכתחילה ודאי לא כבוד אבל מה מומלץ לעשות בזה?

תודה ברכה והצלחה

תשובה:

שלום רב,

אם היא מכוסה אין בכך כל בעיה. מעבר לכך ראה בספר חוט שני אבה”ע עמוד סח מסתפק בעצם הענין האם מותר להניק מול ספרי קודש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס"ד
    שלום רב
    בחדרי יש ספר תורה וספרי קודש מודפסים בויטרינה עם זכוכית שקופה. יש בעיה להחליף בגדים , להוריד בגדים מול הויטרינה ?
    יש בעיה לישון בחדר שבו ספרי קודש ?