חיבוק ונישוק ביום

מה לעשות במקרה שהבעל חפץ לנשק או לחבק במשך היום , האם זה אסור? וכיצד לנהוג במקרה זה?

תשובה:

אין כל איסור בדבר כשזה נעשה בצניעות בבית כשאנשים אחרים לא רואים. כמובן אם זה מביא חלילה להוצאת זרע לבטלה אסור, אבל סתם חיבוק דרך חיבה אין איסור.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מאוד כדאי לא להכניס נושאים כאלו בפורום ציבורי שכזה, שבחורים יש להם גישה לאתר זה.

    אם אנחנו הרבנים לא נשמור על דברים שהצניעות יפה להם, מי ישמור עליהם?

    תודה רבה

    הרב ש. י. ל.

  2. האתר מיועד לכל פונה בשאלות הלכתיות לכל נושא בכל התורה כולה לדעת כדת מה לעשות, תורה היא וללמוד אנחנו צריכים ועינינו רואות בעזרתו יתברך ע״י האתר לזכות ולעזור אלפים מישראל המחפשים הדרכה לחיים ובכן רוצים להדריך חייהם וטהרת ביתם ע״פ תורה ויר״ש.

    בחור שירצה לחפש ח״ו דברים שאינם ברוח התורה וברוח חכמים יוכל למצוא בקלות בשאר מקומות בלי צורך לפרטם, ובכן עבודתנו היא לחזק אותם בגדרים שקבעו גדולי הדור לכל עם ישראל.

    כמ״כ בחור יוכל בקלי קלות ליפתח שו״ע אבה״ע סי׳ כ׳ – כ״א, או״ח סי׳ ר״מ, אבה״ע סי׳ י״א מעשה כיעור, סימני פו״ר ועוד לאין סוף, אך חכמים ומרן השו״ע עצמו בחכמתם האירו אותנו ולימדונו דעל הרחוב צריך להשים את הדגש, ובתורה קדו׳ שהיא חיינו ואורך ימינו לא תצא מכשול ח״ו.

    ביוקרא דאורייתא