תהילים בלילה בכותל המערבי

בס"ד
שלום לכבוד הרב
אם אני הולך בלילה לכותל או לקבר רחל האם מותר לי בלילה להגיד שם תהילים ?

תשובה:

שלום רב

המקפידים על הוראת האר"י ז"ל שלא לומר תהילים בלילה גם במקומות הקדושים אינם אומרים. כך הורה לי אחד מגדולי המקובלים בעיר הקודש ירושלים.

אבל צריך לדעת, שמי שאינו נוהג בכל הליכותיו על פי קבלה, ומרגיש שאם יאמר תהילים יתחזק ויתרומם, ודאי כך ראוי לו לעשות, ולא ישים לב על כך שזה לילה.