הפרשת חלה מעיסה שמיועדת לחלוקה לשני מיני עוגות

שלום רב
האם אפשר להפריש חלה בברכה מעיסה אחת שרוצים לחלק אותה לשניים חלק אחד הגדול לחלות (שלבד אין בו שיעור הפרשה) וחלק שני להכנת פיצה.
תודה

תשובה:

שלום רב

זה שהכוונה להכין מהעיסה כמה מיני עוגות זה לא משנה, הבעיה היא רק כאשר עושים שני מיני עיסות שיש הקפדה שלא התערבבו, אבל אם מדובר בעיסה אחת שאחר כך עושים ממנה שני מינים אין בעיה [אא"כ הכוונה לחלק לאנשים שונים שאז זה דיון נפרד].

בהצלחה