צום יום כיפור – בעיות לב

שלום לרבנים

בן 42. כבר תקופה שיש לי תאי דם מוגברים – המוגלובין והמטוקריט מוגברים (ייתכן על רקע של זריקה שאני מקבל)..
כ"כ היו בעבר כמה אירועי עילפון
הייתי בביקור אצל קרדיולוג שעובד בשערי צדק (כחלק מבירור לירידה ברמות סטורציה),
שאלתי את הרופא לגבי צום יום כיפור, הוא אמר לי "חד משמעית אתה חייב לשתות לשיעורין", (אף שאינו חובש כיפה הוא מיד ידע לומר לי על שיעורין, גם מבלי ששאלתי) ויש סיכון בחוסר שתיה כשרמות המוגלובין והמטוקריט מוגברים.
שאלתי אותו כמה צריך לשתות, הוא אמר "כל הזמן" במסגרת שתיה לשיעורין.

מה עלי לעשות?

תודה

תשובה:

שלום רב

חובה לשמוע להוראת הרופא!

בהצלחה רבה ורפואה שלמה!