סחר באתר "אמזון" בשבת

"אמזון" זה אתר סחר באינטרנט של קניה ומכירה עולמי בארה"ב וכל אדם יכול למכור ולקנות דרך האתר.
האתר פועל כל השנה כולל בשבת,
החברה מחזיקה במחסנים עבור הסוחרים(כמוני) את המוצרים ושולחים אותו אל הרוכשים,
התפקיד שלי לרכוש כמות סיטונאית של מוצרים ולאחסן אותם במחסני "אמזון" לבנות דפי מכירה ולפרסם אותם,
המכירה מתבצעת באתר "אמזון" והמשלוח נשלח ממחסני החברה מיד עם הקניה ואני משלם עמלה(%) על כל מכירה וכן תוספת על הלוגיסטיקה(איחסון, אריזה, משלוחים, וחזרות ופיצוי לקוחות)
רוב הקונים גויים וגם קצת יהודים
האם מותר לי לסחור באתר הזה?
האם יש לחשוש שיהודים ירכשו מוצרים בשבת
האם זה מותר אעפ”כ ?
תודה רבה

תשובה:

הואיל ורוב הלקוחות הם גויים אין בכך איסור, וראה בהרחבה מה שכתבנו בענין זה כאן.

בהצלחה