הרואה נחש בחלום

חלמתי שנחש קוברה קטן רודף אחרי וניכנס בין השיחים אצרי זה רצתי לבית ‏שמתי את הכלב שלי בחד ושיצאתי מהחדר וירדתי במדרגות ראיתי 2 נחשים אחד לבן ממש והשני אני לא זוכר רצתי מהר לבחוץ וראיתי נחש ענק יוצא מבין השיחים והוא הסתובב על איזה שהיא חייה לאכול אותה והכלב שלי ניסה נבח עליו מלא וניסה לינשוך אותו אבל הוא לא הצליח לכחתי את הכלב וברחתי ואז אחותי באה עם שקית גדולה עם הנשל של הנחש

תשובה:

שלום ידידי,

זה הזמן לעסקים… חז"ל אמרו "הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה"… זה חלום מצויין.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. אין תאריך למה שכתוב פה,אבל ממש ממש הפיתרון לנחש בחלום זה שטויות במיץ,גם לי היה חלום דומה מיספר פעמים וזה רע רע מאוד,אויב ניסתר וכל הרוע יש בנחש,או שהדרך לעסקים עדיים מאוד ארוכה ולא נעימה במיוחד,נחש בחלום זה רוע או בבית או מאנשים או בעבודה או סתם ברחוב וכן הלאה…

  2. ראיתי מפרשים על הגמרא שם שטעם שראה נחש סימן ברכה הוא שכמו שנחש אוכל שלו מצוי לו בכל מקום כך יהיה אדם שיהיו מזונותיו מצויה, ואדרבה אם נחש בורח ממנו -זה סימן לא טוב , או ח"ו חלם שהרג נחש , לא טוב , אבל אם נחש רודף אחרי אדם פרנסה רודפת אחרי אדם, ועןד שחלום הולך אחרי מי שפוטר אותו אז אסור לפטור חלומות לרע וכל זה מגמרא ברכות נו ואין לנו מקור אמתי אחר