מניעת היריון בנישואין שניים

שלום רב לרבנים שליט"א !
שאלה מעשית.
אשה גרושה בת 23 עם ילד שנפגעה מהנישואין הראשונים שנכנסה מיד להיריון. והיא בשעה טובה מתחתנת שוב בקרוב. ונפשה בשאלתה האם יש לה אפשרות למנוע היריון חצי שנה עד שנה. בגלל החששות מהנישואין הראשונים שלא היו מתאימים והיא נכנסה להיריון מיד אחר החתונה. ועוד דברים שאולי הם לא מתאימים וכו'.
בברכת התורה,

תשובה:

שלום רב,

זו דרישה מקובלת יחסית, יש נשים שחוששות ויש שאינן חוששות, לכן אם היא חוששת אין בכך איסור, ראה עוד כאן.