מכירת דיסקים לנשים מהציבור החילוני

בס"ד
שלום
אישתי הוציאה לאור דיסק לנשים, בדיסק היא שרה שירים שכתבה בנושא אמונה
הדיסק מושקע ומקצועי מאוד ומקרב מאוד לאבינו שבשמיים
רצינו לשאול
האם מותר למכור את הדיסק לנשים מהציבור והחילוני
בברכה ובתודה רבה

תשובה:

שלום רב

בודאי מותר למכור. אם גבר יבחר לשמוע את המוזיקה הזו, זו בחירה שלו, ואתם לא צריכים לחשוש לכך, כפי שמותר למכור עט לאדם שאינו שומר מצוות למרות שיתכן שיכתוב בה בשבת וכו' וכו', יתר על כן חידש הגר"מ פיינשטין, שגם כאשר אדם שוכר ממך אולם שמחות כדי לערוך בו אירוע מעורב, כיון שהוא יכול להשתמש בו גם להיתר והוא לא מיועד דוקא לשימוש אסור, אין בכך איסור ראה כאן [הגר"ש וואזנר חלק עליו בזה, והתיר רק לחילוני שבלאו הכי יש סוברים שאין איסור לפני עיור במי שנחשב מומר מבחינה הלכתית]. ומכל מקום במקרה שבאמת הדבר לא נמכר לצורך שימוש אסור ודאי אין חשש לכל הדעות.