שכר שבת בהבלעה

האם מותר להשכיר חלק מזיכרון המחשב שלי לחברה זרה שמשלמת לי עבור כל יום שהיא משתמשת בזיכרון שלי. התשלום הוא שנתי אבל לפי כל יום ואפי שעת שימוש בזיכרון הביתי. מצידי נדרש שהמחשב יהי מחובר לאינטרנט כל הזמן ואני לא צריך לעשות כלום. האם יש בעיה בשבת. והאם זה נקרא בהבלעה או שכר שבת.

תשובה:

שלום רב

השכר כאן ניתן בהבלעה וזה בסדר גמור. תמיד השכר מחושב לפי זמני העבודה ואעפ"כ התירו כשהוא ניתן כולו יחד.

מקורות:

על שכר שבת בהבלעה ראה ארחות שבת פרק כב סעי’ פח – צג.