זמן הדלקת נרות בליל שבועות

בסד
שלום רב
מתי מתפללים ערבית במוצאי שבת קודש הקרוב ?
לפני הדלקת הנרות או אחרי ?

תודה.
שבת שלום וחג מתן תורה שמח.

תשובה:

שלום רב,

אפשר להדליק נרות בחג לפני ערבית ואפשר גם לאחר ערבית. אולם יש לשים לב כמובן שהדלקת נרות יהיה רק לאחר 35 דקות לאחר השקיעה. (כמו שאת רגילה במוצאי שבת). אם לפני ערבית, יש להגיד ברוך המבדיל בין קודש לקודש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בסד
    אני שומרת על זמן רבינו תם בלי נדר. עליי להדליק אחרי 21:10 ? ולומר "ברוך המבדיל בין קודש לקודש" בלי שם ומלכות בדיוק כפי שכתבתי כאן ?