צניעות בצימר

האם מותר לאישה לשחות בבגד ים בבריכת צימר פרטית שמיועדת רק לה ולבן זוגה? (לא מיועדים לעבור שם אנשים,הבריכה איננה מקורה,אך מגודרת בכדי שלא יתקרבו אנשים זרים)

תשובה:

שלום רב

אם המקום אכן מגודר וצנוע ואין חשש שאנשים מבחוץ יעברו ויראו, אין כל בעיה.

חופשה נעימה!

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. שמעתי שיש צימרים שמכריזים עליהם כמקומות פרטיים וסגורים, אבל בעלי הצימרים מציצים (אולי דרך מצלמות אבטחה וכיו"ב), וחשוב להיזהר מזה!