קידושי שחוק במהלך טיול

שלום רב,
סליחה על העברית שלי
קראתי את כל השאלות והתשובות של האתר בעיינני קידושי שחוק אבל אני רוצה לצאת מהספק ובשל חומרת הענין.,יש לי שאלה בעניין זה, ואני מפחד.
אני בחור בן 23. הייתי בקייץ שעבר עם קבוצת.

במשך טיול, עשינו קידושי שחוק עם הקבוצה. כולם היו הכוונה בוודאות שהיה רק לשחוק. גם אני והבחורה היו הכוונה שהיה רק בשחוק וללא כוונה רצינית, ואין בזה קידושין. כל הבחורים שרו "מזל טוב" לשחוק ולא עוד. היו אנשים סביבנו, לא זכרתי כמה ואם היו גברים או רק נשים. ספק אם היו עדים כשרים ממש.

בוודאות , לא נתתי לה שום דבר , הכל ראו שלא נתתי לה שום דבר. אחרים שרו וצחקו .הבחורה והחברים שלי הסכימו איתי שלא אתן שום דבר.
לא אמרתי כלום בלשון קידושין וארוסין במשך כל המסע.

לא היה שם חופה, או רב מסדר, כתובה וכדומ'.

לסוף, האם יש חשש קידושין, אני מפחד על זה. הכל היה בשחוק וממש מטופש, אני בלחץ.

תודה על תשובתך

תשובה:

שלום רב,

בלי להכנס לכל הפרטים. העובדה שלא נתת לה כלום בעצם שוללת כל אפשרות שיש כאן איזה חשש קידושין. לא יכול להיות קידושין בלי לתת לאישה משהו. אבל צריכים לדעת באופן כללי, שיש משחקים אחרים. את הנושאים הללו חייבים לעזוב!!