צריך לנקות לפני טבילה כלים עם ציפוי מונע הידבקות נונ-סטיק?

לילה טוב כבוד הרב

יש לי כלים לטבילה, חלקם עם ציפוי מונע הידבקות, רשום באריזה של חלק מהם שצריך לפני שימוש ראשוני לשטוף את הכלי במים ובסבון כלים ולייבש היטב. יש לי כלים של סולתם, ARCOSTEEL, Gala Kitchen ראיתי שכתוב גם לשטוף במים חמים לפני השימוש הראשון לפחות באחד מהם (וכמדומני גם בסבון).
האם אני צריך לשטוף אותם לפני טבילה כמו שכתוב במידע שהגיע עם המוצרים
או שאפשר לטבול ללא חשש, כל עוד זה נקי ממדבקות ולכלוכים הנראים לעין?

תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שלום רב

מעיקר הדין זה לא חוצץ, כיון שזה לא ניתן למישוש, ולא ניכר לעין, אבל כיון שבכל זאת מקפידים שלא להשתמש כך בכלי עדיף לרחוץ קודם.