מכירת חמץ בי"ג ניסן

שלום וברכה!
אני ב"ה נשוי וגר באיזור הצפון. אני נמצא אצל הוריי ואצל חמי וחמותי שגרים באותה העיר משבוע שעבר.
יצא שאני לא בבית מן הסתם מלפני י"ג ניסן.
השאלה שלי היא בעצם מה לעשות עם המכירת חמץ? תכננתי למכור, אבל איני מוצא מי שיעשה מכירה בי"ג ניסן. אני יכול למכור כמו כולם בי"ד ולוותר על הבדיקה מכיוון שאני גר רחוק? תודה רבה מראש!

תשובה:

שלום רב

בכל בית הוראה שמבצע מכירת חמץ יש בדרך כלל גם מכירת י"ג, אם אין לך שם, תתקשר לטל' 029956999 בית ההוראה של אוצר הפוסקים בירושלים, אם לא ירימו מיד תנסה שוב כעבור חצי שעה, בעקרון אמורים להיות שם רבנים כל היום עד הערב. תעשה זאת היום שלא תחמיץ.

בהצלחה