חיזוק קשר הציצית שליד שפת הבגד

קשרתי ציצית וכמה ימים לאחר מכן שמתי לב שהקשר שליד שפת הבגד התרופף. חיזקתי את הקשר על ידי משיכה בחוטי הציצית שליד שפת הבגד. האם יש בכך תעשה ולא מן העשוי?

תשובה:

שלום רב

אין כל בעיה, גם אם היה היה נחשב הקשר כפסול, החיזוק עצמו הוא העשייה.

ערב טוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. על איזה קשר לא מברכים על טלית שהקשר שלה רופף בשבת? על הקשר הפנימי הקרוב לציצית או החיצצוני אם רופף הקרוב לחוטים?