שעטנז במעילי צמר

היי שלום קניתי מעיל ואלו המרכיבים שלו 65% צמר 15% פוליאמיד 20% קשמיר
האם יש אפשרות ללבוש אותו היום לארוע?

תשובה:

שלום רב

כל מעיל שמכיל צמר חובה לבודקו משעטנז ואין ללובשו ללא בדיקה. אם קנית אותו בחנות חרדית הממוקמת באיזור ידוע שנמכרים בו מעילים רבים, תוכלי לפנות למעבדת שעטנז באותה עיר ולשאול אם בדקו מעילים רבים מהליין הזה ואם לדעתם ניתן לסמוך שזה בסדר, אבל בכל מקרה בלא הכרעה כזו [שהיא די נדירה] אין ללבוש את הבגד ללא בדיקה.

בהצלחה ושירבו שמחות!