שימוש של כמה אנשים בכרטיס חופשי יומי

שלום רב,
ויישר כח על פעילותכם הברוכה!

יש כיום אפשרות לטעון ברב קו כרטיס נסיעה "חופשי יומי" המאפשר לנסוע ללא הגבלה במשך אותו יום, כרטיס זה ניתן לטעון ב"רב קו אנונימי" בניגוד לכרטיס "חופשי שבועי" ו"חופשי חודשי", אשר החברה מאפשרת לטעון רק ב"רב קו אישי".
שאלתי היא, האם ניתן לראות בכך מעין הצהרה של החברה שמקובל על דעתה נסיעה של מספר אנשים באותו כרטיס?

תשובה:

שלום רב,

אכן סביר להניח שכן מאחר שמאפשרים לטעון את החופשי יומי בכרטיס אנונימי אין להם שום אפשרות לכפות שלא יעבירו ואצלם דבר זה נחשב לוויתור.