זכויות יוצרים של דף מעוצב מהאינטרנט

שלום, גרפיקאית עיצבה לי בהתנדבות פלאייר שהרקע שלו הורד מהאינטרנט לפני כמה שנים, והיא לא זוכרת מאיזה אתר. יש סיכוי שהאתר חינמי רק שיש לציין את שמו (מתן קרדיט). כמו כן היא שינתה את גוון הרקע. האם מלכתחילה מותר לי להשתמש בפלאייר בעל רקע גרפי כזה? תודה.

תשובה:

שלום רב,

מותר לך להשתמש. מאחר שהדזיינר הפקיר את זכויות היוצרים בזה שנותן לכל אחד אפשרות להשתמש ברקע והוציא את זה משליטתו.