ייחוד ברכב בשעות החשיכה

קודם כל באמת תודה רבה אתם עושים עבודת קודש.. :)
השאלה שלי היא כזאת..
1)בכבישים בהם קיימת תנועה.. האם יש היתר של נסיעה ברכב עם בחורה בשעות החשיכה..?
2)ואם כן מה בדיוק ההגדרה של קצב התנועה שמספיקה בשביל זה..? (אם זה משנה לצורך העניין אני ספרדי)

תשובה:

שלום רב

כאשר אתה נוסע במקומות שיש רכבים נוספים [לא בכביש צדדי בלילה] אין בעיה של ייחוד, הבעיה היא בכבישים צדדיים וחשוכים כמו בכבישים הקטנים המובילים לישובים וכדומה ולא בכבישים ראשיים. כמובן שמידת הצניעות מחייבת להמנע מזה ככל שניתן. לא ידוע לי על נושא של קצב הנסיעה.

בהצלחה רבה