לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אינטרנט מסונן לצורך בילוי

האם זה בעיה להיות על מחשב עם אינטרנט מסונן שלא לצרכי עבודה, אלא סתם, פנאי ובלוי?

תשובה:

שלום רב

ההמלצה היא להתייחס למחב בכלל ולאינטרנט בפרט ככלי עבודה ולא ככלי בידור, מדובר בדבר ממכר, בנקל ניתן להכשל ולראות גם דברים לא מומלצים, ואם יש ילדים בבית אין מה לדבר שזה לא כדאי. ילדים צריכים להתרגל לשחק במשחקים של יצירה וחשיבה ולקרוא ספרות טובה, האינטרנט הוא הרס לחינוך ולבנין האישות וההתפתחות הנכונה של הילד. לכן כדאי שהוא יהיה מחוץ לתמונה.

בהצלחה רבה ותמיד שמחה.