אי עמידה בשוגג בתנאי פרסומת

שלום רב
ישנם עלוני פרסום, מקומיים בד"כ, שאפשר לפרסם בלוח חינם בסוף העלון גם מכירות יד שניה וכד' ובלבד שהעסקאות יהיו עד סכום מסוים. מה הדין אם אחד פרסם שם מוצר מסוים על דעת למכרו באמת עד סכום זה אך לבסוף בשעת המכירה עצמה חרג מהסכום (עקב כך שהיו דורשים רבים לחפץ ההוא?
בברכה
ותודה רבה!

תשובה:

שלום רב,

אם פרסמת גם את המחיר, ודאי שאינך צריך לשלם על הפירסום, כוונתם שהם מפרסמים מודעות במדור זה עד מחיר X ואם לא פירסמת כל מחיר, עדיף לשאול אותם האם זה בסדר מצידם, ואני מניח שהתשובה תהיה שכן, משום שכוונתם שבמדור זה מתפרסמות מודעות עד עד סביבות מחיר מסויים.