ייעוץ מס לאירגון מסיונרי

שלום הרב
האם מותר לי לתת חוות דעת בענייני מס לארגון נוצרי שרוצים לקים בארץ
שכמובן מטרתם לסחוף יהודים לנצרות.
אני לא אתפטר אם אסרב
תודה

תשובה:

שלום רב

אינני יודע אם יש איסור הלכתי ברור בענין זה, כיון שהם יקיימו את פעילותם ללא קשר לייעוץ שלך ואין כאן איסור פורמלי של מסייע בי עוברי עבירה וכדומה, אבל אינני רואה כיצד אפשר לסייע לאירגון שמטרתו להמיר דתם של יהודים, הדבר שהכי כואב לקדוש ברוך הוא, והוא שיא הטומאה ושורש הרע בעולם!

לדעתי יש להמנע מכל סיוע לאירגון כזה, ובזכות זה תזכו בעזרת ה' לכל הטוב.

בהצלחה