גן עדן לבעלי חיים

האם גם חיות מגיעות לגן עדן?
אם כן באיזה תנאי?

תשובה:

שלום רב

גן עדן הוא מקום בו הנשמות מתעדנות בעידון רוחני ונהנות מזיו השכינה, לבעלי חיים אין נשמה…

אגב גם בני אדם צריכים לעשות משהו כדי להגיע לשם…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. הנחתי שעובדת היות הנחש בגן עדן מראה שגן עדן הוא גם מקום לחיות ולא רק לאנשים?
    או שמא היה הדבר כך והשתנה לאחר החטא הקדמון?
    האם לא כל יצור חי שיצר הקב"ה הוא בעל נשמה?

  2. הגן עדן המדובר עכשיו הוא משהו אחר לגמרי, מקום עידון הנשמות, ואינו דומה למציאות קודם חטא אדם הראשון, אז הוא היה מקום חיותו של האדם בגופו עם כל צרכיו הגשמיים, כמובא בחז"ל שמלאכים היו צולים לו בשר ומוזגים לו יין, נשמות לא אוכלות בשר ויין…