מה היום הולדת שלי?

שלום עליכם. רציתי לשאול אני נולדתי בחוץ לארץ. ושנולדתי בחוץ לארץ זה היה ב3 וחצי. וזה היה ג' בשבט בחו"ל. ובארץ זה ד' בשבט כי שם זה כמה שעות קודם. האם צריך לחגוג לפי התאריך בארץ או בתאריך שנולדתי בחו"ל. הטעם שאני שואל כי אבי שחי' אומר שביום הולדתו של האדם אז יורד עליו שפע רוחני כמו שהוא נולד. וזה את רצון. אודה לכם אם תענו לי תודה רבה.

תשובה:

שבוע טוב,

יום ההולדת נקבע לפי יום הולדת, זה לא משנה אם במקום אחר התאריך באותה השעה היה אחר. כלומר, יום הולדתך הוא: ג' שבט