טבילת בלנדר סטיק חשמלי

בעניין טבילת כלים, יש לי כלי חשמלי שנועד לרסק בלנדר ידני כזה, הוא כולו מפלסטיק אבל הלהב עשוי ממתכת, אין באפשרותי לפרק, איך אני מטביל? זה חשמלי יש בזה חוט חשמל, ואם צריך להטביל האם גם את החוט חמשל המחובר למכשיר צריך להטביל עימו או מספיק רק את כל הכלי, הלא החוט חשמל לא חלק מהכלי.
תודה

תשובה:

שלום רב

אני מתפלא על מה שאתה אומר, למיטב ידיעתי בלנדר סטיק תמיד מתפרק, כי אחרת יש בעיה גם לנקותו, כמובן לא מפרקים את הלהב לעצמו אלא את הפלסטיק שאליו הוא מחובר מפרקים מהמנוע, במקרה שאצלך לא ניתן כך לעשות יש לטבול את כולו כולל החוט או לנתק בו משהו חשוב שדרוש מעשה אומן כדי לחברו חזרה ואז לגמור את מלאכתו על ידי יהודי.

בהצלחה