האם מותר לפרסם שירי נשים באינטרנט

שלום,

אני זמרת חוזרת בתשובה ברוך השם, ורציתי לדעת, אם אני אפתח אתר עסקי באינטרנט, על מנת לשווק את עצמי כזמרת לנשים ונערות, האם באותו אתר מותר לי לפרסם תמונות שלי על מנת שידעו מי אני, או שזה אסור בתכלית האיסור?
כיוון שלאישה אסור לפרסם תמונות שלה מטעם הצניעות, אך כאן מדובר בפרנסה.
האם זה יהיה בסדר שארשום בעמוד הראשי של האתר שהאתר מיועד אך ורק לנשים ונערות בלבד, האם זה אפשרי להתיר בצורה כזאת? או שאין לזה היתר כלשהו?

אסכים עם עיקר הדין, רק עליי לדעת מהי דרך השם האמתית, כי ראיתי זמרות שמפרסמות באתר שלהן תמונות, שירים ואפילו סרטונים, וזה קצת מבלבל.

תודה רבה,
ושבוע טוב.

תשובה:

שלום רב,

את יכולה לפרסם את השירים שלך באיטנרנט. העובדה שיש אנשים שיכולים להכשל בעצמם אינו אוסר עלייך לפרסם, הרי קהל היעד שלך הוא דווקא נשים. בנוסף, יש היתר לשמוע אישה שאין מכירים אותה שרה, או שלא רואים אותה בפועל שרה. נכון שהיתר זה אינו מוסכם כלל, אבל די בכך שיש דעה שמתירה כדי שאת לא תעברי על איסור "לפני עיוור לא תתן מכשול" בגלל שזכותו של הצופה שנהוג לקולא כדעת המקילים.

שיהיה לך הרבה הצלחה