מסעדה שיש לה סניפים ללא הכשר

שלום רב,
ברצוני לדעת לגבי הכשרים של מסעדות. אנו רוצים להזמין פיצה מרשת מסעדות שיש לה סניפים ללא הכשר כלל, ובנוסף יש לה גם סניפים כשרים למהדרין. לאחרונה, נפתח סניף בעירנו בהכשר אחד הבד"צים. האם מותר לאכול או להזמין משם או שמא יש בכך סיוע לדבר עבירה?
בברכה.

תשובה:

שלום רב

נראה לי להיפך, אם יראו שהחנויות עם ההכשר המהודר מרויחות פי כמה מאלו שללא הכשר כלל, יתכן שירצו להכניס הכשר בכל הסניפים…