לפני עיור במכירה בחנות

שלום,
רציתי לשאול אם זה בעיה לעבוד בתור קופאית בסופר שמוכרים בו ברוקולי (לא ללא תולעים).

תשובה:

שלום רב

אין כל בעיה. מי שרוצה יקנה בין כך, וכמו כן הקונים יכולים באופן עקרוני לנקות את הברוקולי מתולעים, התהליך ארוך מאוד ומייגע, אבל אפשרי. אגב, אם כבר אז יש בעיה יותר משמעותית, למכור אוכל למי שאינו מברך עליו וכו', אבל גם זה מותר מהטעם האמור, הוא יכול לברך, וזוהי בעצם בחירה שלו שלא לעשות זאת. וראי עוד כאן.