האם אנו בתחילתה של מלחמת גוג ומגוג?

שלום כבוד הרב ,
אני בימים אלו ממש מפוחדת ומוטרדת מהמצב שקורה זה מכניס אותי לחרדות שאין לתאר, האם זהו התחלתה של מלחמת גוג ומגוג האם באמת אנחנו בפתח של בואו של המשיח אני כמובן מאמינה באמונה שילמה אבל עדיין מפוחדת אשמח לתשובתך,
בתודה מראש

תשובה:

שלום רב,

אחד מי"ג עיקרי האמונה היא להאמין שהמשיח יכול לבוא ביום יום. כלומר, אנו ממתינים לו שיבוא בכל יום. האם הצרות שיש לנו היום הם סימני חבלי משיח? קטונתי אני לא יודע. אנו יכולים רק להתפלל שיאמר לצרותינו די, ושיבוא המשיח במהרה.

העובדה שאת מפוחדת זה טבעי. אמנם את לא צריכה להיות יותר מדי בחרדות. זה לא בריא. אבל מותר לאדם לפחד כשיש טרור וסכינים ברחובות.