ייחוד כשיש בני משפחה בבית

האם מותר לחבר וחברה דתיים (בני זוג שאינם מאורסים או נשואים) לישון באותו הבית כאשר נמצאים בו עוד בני משפחה?

תשובה:

שלום רב

הדין בזה יהיה על פי כל כללי הייחוד, אם ההורים נמצאים שם זה בסדר גמור, אם תפרט יותר באלו בני משפחה מדובר נוכל לסייע. כמובן, כל קשר כזה אינו רצוי על פי היהדות ואינו אהוב על הקדוש ברוך הוא, קשר בין נער לנערה שלא למטרת נישואין עלול להביא למכשולים רבים מאוד.

שבוע טוב