כתיבת פרוזבול ע"י הרבנות הראשית

שלום,
1- ישנו נוסח של הרבנות הראשית שניתן לכתוב פרוזבול בפני שני עדים.
האם לאחר שהעדים חותמים אני צריך לשלוח את הפרוזבול לרבנות או להשאיר אותו אצלי?
2- אין שם נוסח לפרוזבול ע"י שליח. איזה משפט אוסיף כדי להיות שליח ע"מ לזכות את בני משפחתי שאם לא אעשה להם (כמובן ברשותם) לא יעשו?
תודה.

תשובה:

שלום רב,

ודאי שצריכים לשלוח לרבנות הראשית.

גם אתה וגם בני משפחתך יכולים לעשות פרוזבול כאן באתר כולל פטר פרוזבול ע"י שליח, לחץ כאן

בהצלחה