רכישת תמונות גרפיקאיות בודדות ממי שרכש חבילה של תמונות

שלום וברכה.
רציתי לשאול לגבי אתר מחו"ל שמוכר תמונות לגרפיקאים וכו'.
האתר מוכר רק בחבילות גדולות כאשר משלמים בסיבות 800 שקל לחודש ואפשר לרכוש 750 תמונות. חבילות יותר קטנות אין. מכורך הנסיבות רציתי לשאול האם מותר לי לעשות כזה מנוי ולמכור לאחרים תמונות מסך ההורדות שלי שיש לי לחודש שרק בצורה כזאת יש להם אפשרות לקנות תמונות בודדות ולא להשקיע סכום גדול. יש לציין שמצד החברה-הרשיון הוא רק למוריד והוא לא יכול אפילו להפיץ את זה-מבחינתם, ק"ו שלא למכור.
כמו"כ ברצוני לדעת האם מותר לי לקנות תמונות מאחד שעושה כדבר הזה-שקונה אצלם חבילה ומוריד מסך ההורדות שלו בשבילי תמורת תשלום.

תודה ויישר כח

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

אני מניח שההגבלה היא רק שלא ישתמשו שניים באותם תמונות ולא כאשר כל אחד משתמש בתמונות אחרות והשיתוף הוא רק בחבילה. שהרי לא מקובלת הגבלה כזאת בעסקאות חבילה אחרות. ולכן ניתן להקל ולקנות תמונות שלא נעשה בהן שימוש.