יחוד בעבודה -אשה עם גברים

שלום,
אני עובדת במקום עבודה של כ50 + עובדים.
כולם אינם שומרי תורה ומצוות למעט כמה כאלה השומרים טיפה מסורת -עם כיפה, אבל לא שומרים נגיעה.
הצוות שלי כולו חילוני וגם גוי.
את הדלת הראשית של הקומה ניתן לפתוח רק עם כרטיס מגנטי.
לעיתים קרובות יש לנו ישיבות צוות בחדרים סגורים.
בחלק מהחדרים יש למעלה חלון שקוף, ולפעמים אנשים מבחוץ מסתכלים לתוך חדר הישיבות- לא תמיד. (צריך לעמוד על קצות האצבעות בשביל לראות לבפנים)
ופעמים שהחדר כולו אטום לבחוץ.
בחלק מהישיבות ישנם אנשים אחרים שנכנסים ויוצאים ובחלק מהישבות לא נכנסים להפריע, רק לעיתים רחוקות מאד.
אני נשואה אך אינני גרה בעיר.
אשמח לשמוע מה הדין במקרים הנ"ל.
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב

נראה שכיון שמדובר במשרד כל כך גדול, אף פעם אי אפשר באמת לבוא שם למצב של ייחוד, תמיד מישהו מבחוץ עשוי להכנס, ואין כל חשש. יש להזהר ממקרה נדיר מאוד בו יש לך ישיבה עם אדם מסויים בחדר סגור באופן שידוע שאף אחד לא יכנס בלי רשות [לא נשמע לי שיש מצב כזה אצלכם].

בהצלחה רבה!