עבירה על זכויות יוצרים בתוכן זיכוי הרבים

שלום וברכה כבוד הרב

האם אני עובר על זכויות יוצרים כשאני מעתיק כתבה מאתר לזיכוי הרבים לצורך פירסום באתר שלי? (באתר שנלקח ממנו כתוב למטה "כל הזכויות שמורות")
יכול להיות ששאלתי זאת בעבר אך נתקלתי בזה כעת, מכיוון שאני מעדיף שלא לתת לאתר המדובר קרדיט וקישור לאתרם, כי אישית האתר שלהם אף על פי שמלא בתוכן איכותי וטוב וכשר, גם מופיעות בו דמויות נשים שאומנם עם פיקוח, אך אני לא סומך על הפיקוח במאה האחוזים, ואני לא רוצה לקשר לשם אנשים שעלולים ליפול ח"ו בשמירת העיניים.

תודה ושבוע טוב בעזרת ה'

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

הסיבה שציינת, עם כל חשיבותה, איננה סיבה לפגוע בזכויות של עורך הכתבה ובעלי הזכויות.