האם מותר להתלונן על פקיד בבנק?

שלום,
פקיד מסויים בבנק התייחס אלי בצורה לא הולמת וברצוני להתלונן למנהל. האם יש פה חשש ללשון הרע?

תשובה:

שלום רב

אם יש סבירות להניח שזו היתה התנהגות ספציפית וזה לא היחס הקבוע ודאי אסור לספר למנהל ולגרום לו נזק. קורה שאדם קם בלי מצב רוח… אבל אם ידוע לך שמדובר במפגע קבוע… שכל הלקוחות סובלים ממנו מפעם לפעם, יש בכך תועלת ומותר לספר, באופן מדוייק וללא הגזמות.

בהצלחה רבה