צירוף אישה שאינה יהודיה להפרשת חלה

בס"ד
דחוףףףף
שלום לכבוד הרבנים
1ארגון הפועל בזיכוי הרבים-נקבעה הפרשת חלה אצל אישה שביקשה כסגולה לפני לידה היום (יום לפני) פנתה אישה ואמרה שהמזמינה היא בת לאבא יהודי ואמא גויה המוזמנות כנראה יהודיות האם לבטל?????
2 שאלנו בעבר אבל לא קיבלנו תשובה ברוררה
במוסד יש מתחת לבית המדרש מקווה גברים ונשכחים הרבה מגבות,וכו' דבר שגורם מטרד גדול שמנו שלט שהדברים ישמרו למשך שבוע אח"כ יהיו הפקר וההנהלה תעשה בציוד כרצונה שאלתנו האם אחר שבוע אפשר לתת לאנשים אחרים או לזרוק
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

אם המוזמנות מביאות עיסה שלהן או על כל פנים זוכות במוצרים והם נעשים שלהן, אין בעיה שכל אחת מהן תברך על שלה, והגויה תעשה בשלה מה שתרצה, ושתהיה לה לידה קלה לחיים ולשלום…

לשאלתך השניה. אם אכן זה כתוב בצורה ברורה ובולטת, אתה יכול לתת לאחרים. לכל מקום ובמקרה זה מקווה יש כללים משלו, ועל דעת כן האנשים נכנסים למקווה.