ייחוד בעבודה בחדר המנהלת

שלום רב,
האם שאני (זכר) נקרא לשיחה אצל המנהלת והדלת סגורה ולא נעולה זו עבירה על ייחוד?
יש לציין שמשרדה במקום מרכזי וזה זמן שכל העובדים נמצאים בחברה אך אף אחד לא ייכנס בלי לדפוק.

תשובה:

שלום רב

אם המצב הוא שבשום אופן לא יכנס אדם בלי לקבל אישור מהמנהלת, יש כאן בעיה של ייחוד, שכמובן יש בה פתרונות מסוימים, כאשר בעלה של המנהלת בעיר והא כן עשוי להכנס [אף שלא שכיח כלל שיבוא באמצע העבודה וכו'], אולם אם [ואני מאמין שכך הוא] יש אפשרות שמישהו רק יתן נקישה בדלת ויפתח [מזכירה בכירה, או עובד שיש לו ידידות קרובה עם המנהלת] זה כבר פותר את כל הבעיה ואין חשש.

בהצלחה