לתרומות לחץ כאן

מצאתי דם בבשר מוכשר, מה עושים?

בשר בהמה מס' 5 בכשרות מהודרת
אחרי שפרסתי אותו נמצא בו מה שנראה בעיני כדם צרור [משום שכולו בצבע רגיל ובמקום מסויים לכל אורך הנתח יש מעין דם במצב ג'לי]
מה עושים?

תשובה

שלום רב

בדרך כלל לא מדובר בבשר אלא בגיד או שומן שיש עליו "מוהל", דם לא אמור להעשות ג'לי, אולם אם יש לך חשש כזה, ניתן לנסות להוציא את הדבר הזה מהבשר.

בהצלחה

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל