לתרומות לחץ כאן

הכשרת מחבת / שניצל במחבת חלבי

היי הרב בטעות טיגנתי במחבת חלבי שניצל?? האם אפשר לאכול את האוכל?

תשובה:

שלום רב

אם המחבת היתה נקייה לגמרי ללא שיירי שומן חלבי, ולא נעשה בה שימוש 24 שעות לפני טיגון השניצל, או על כל פנים היתה 24 שעות ללא שימוש מאז הפעם האחרונה שנעשה בה חלבי ממש, השניצל מותר באכילה, אולם המחבת טעונה כמובן הכשרה. אך אם לא חלפו 24 שעות מאז השימוש החלבי, אסור לאכול את השניצל. על הכשרת המחבת ראה כאן.

בהצלחה רבה

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל