עוף שהושאר דקה ללא השגחה – בשר שנתעלם מהעין

שלום,
אנחנו משפחת חרדית שגרה בשכונה מתחרדת.
רוב השכנים בבניין חילונים למעט שכן אחד.
עכשיו בערב פסח, השולחן של המטבח היה מחוץ לבית ליד הדלת, יצאתי החוצה כדי לארוז מנות של חזה עוף לעבודה, (לא ארזתי בשתי עטיפות רק שמתי בקופסא) השארתי את הקופסא עם העוף (סגורה ) + תבנית חד פעמית עם עוף (אני חושבת שכיסיתי אותה עם נייר כסף – לא בטוחה ) ונכנסתי הבייתה שנייה בשביל לשטוף ידיים. רק כשחזרתי (בערך אחרי דקה) שמתי לב שהשארתי את העוף ללא השגחה.
בזמן שנכנסתי הבייתה, בדיוק נכנס לבניין אברך חרדי. ( אבל הוא כמובן המשיך לעלות ולא התעכב ליד דירתנו)
אנחנו גרים בקומת כניסה, והדלת של הבניין הייתה פתוחה.

לפי מראה העוף, וצורת התיבול שלו, נראה שזה העוף שלנו :)

האם יש לחשוש לבשר שנתעלם מהעין ?

תודה רבה,

תשובה:

שלום רב

בזמן קצר כל כך אין מה לחשוש, שהרי מדובר בעוף שאת מזהה אותו, וגם אם לא בבירור ממש, לא נראה שמישהו היה יכול טכנית להחליף כל כך מהר למשהו כל כך דומה.

בהצלחה