השתדלות בפירסום אתר לזיכוי הרבים / הכשרת כוסות זכוכית לאשכנזים

שלום וברכה כבוד הרב :)

רציתי לדעת, האם אני צריך לעשות השתדלות מבחינת להשקיע בפרסום אתר לזיכוי הרבים שה' זיכה אותי לעשות בחסדיו ורחמיו הלא יודעים סוף
?
כי יש לי אפשרות שהיא יחסית פשוטה, אבל במילא נכנסים לאתר אנשים "איכשהו" ברוך ה', מחיפושים בגוגל ועוד, אז אולי לא כדאי?
או שאולי כדאי לשפר את הדברים בשביל שימצאו בעזרת ה' את הדברים יותר במנועי החיפוש? או שזה מקטני האמונה?

דרך אגב, אני אשכנזי, האם כוסות הזכוכית שיש לי בבית ראויים לשימוש בפסח? או לפי הבנתי אסור לגעת בהם, ואם אסור – מותר להשאיר אותם במקומם, והאם צריך לנקותם?
תודה רבה כבוד הרב על כל העבודה המבורכת!

תשובה:

שלום רב

1. עשה כפי רצונך. קטנות אמונה בטח אין כאן, אלא השתדלות נאותה.

2. למנהג האשכנזים לא ניתן להכשיר כוסות זכוכית לפסח. לכתחילה יש להצניע את כלי החמץ כדי שלא השתמשו בהם, אבל אינני יודע אם אצלכם בבית זה בשליטתך, אל תעשה מהפכות בענין זה…